середу, 20 червня 2018 р.

Подяка спонсорам


                                                  ПОДЯКА СПОНСОРАМ

Діти – наш найдорожчий скарб, наша надія, гордість і опора. Розвивати, підтримувати і заохочувати їх – святий обов`язок сім`ї, школи, влади і громадськості. Тільки тоді у нас буде гідна зміна – сильна і красива! Тільки тоді наші доньки і сини будуть рости здоровими, щасливими та впевненими у прийдешньому дні, будуть рости на благо України.
Це добре розуміють наші спонсори: Мірошніченко Володимир Іванович (директор ТОВ «Малинівське»), Дяченко Сергій Павлович  (сільський голова с. Чечеліївка),  Яротник Едуард Анатолійович (сільський голова с. Малинівка), Іщенко Анатолій Іванович (директор ФГ «АВАЛ»), Деркач  Володимир Григорович (директор ПСП «Райпольське»), Дуля Іван Анатолійович ( директор СФГ «Малина»),   Мяленко Віталій Григорович (директор ФГ «Роднічок»), Андрусенко Клавдія Іванівна (директор ФГ «Агростеп»), Філіпенко Микола Степанович (директор СФГ «Землероб-2»).
Педагогічний, учнівський та батьківський колективи, а також адміністрація Чечеліївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів  висловлюють найтепліші слова подяки спонсорам за  надання матеріальної підтримки для оздоровлення дітей школи.  
Ваша підтримка — свідчення небайдужого ставлення до проблем нашої школи, освіти в Україні і розуміння непересічної важливості шкільного виховання.
Від усього серця бажаємо Вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку. Низький уклін Вам за Вашу натхненну і самовіддану працю, за непохитну віру у майбутнє нашого краю. Хай Господь Бог сторицею віддячить за Ваше розуміння, підтримку і за частку душі, подаровану нам.
Хай щастя завжди супроводить Вас,
Людська повага й шана не минають,
А вашу мрію й працю повсякчас
Лиш визнання вінчають!


Немає коментарів:

Дописати коментар