середа, 7 червня 2017 р.

День Ігри Патріотів


      Усі заходи, що проводилися в цей день,  тісно перепліталися із історією України, національними звичаями та традиціями. За допомогою інтелектуального заходу «Ігри патріотів» діти узагальнили свої знання про географію, історію, культуру, традиції українського народу. Кожен і всі змогли відчути себе запорізькими козаками, завдяки спортивним змаганням «Козацькі забави», де діти  дізналися більше про козацькі традиції, побут, звичаї, старалися наслідування їх кращі риси характеру: добродушності, безкорисливості, товариськості, бажання завжди прийти на допомогу. 

 

Створенню доброзичливої атмосфери та уважного ставлення учасників один до одного, розвитку спостережливості, уважності, творчому потенціалу, посприяла гра на всю зміну «Листівка на пам'ять».   

 

 Не менш цікавим та захопливим був  розважальний захід «Милуюся бульбашками», за допомогою якого діти виявили та розкрили свої таланти, навчились демонструвати їх широкому загалу, проявляти артистизм та креатив. Діти стали учасниками флешмобу національного спрямування «Ми українці». 







Немає коментарів:

Дописати коментар