середа, 14 червня 2017 р.

День охорони довкілля


Природа – творець найбільших благ на землі. І ніщо не буває в ній просто так – усе має свою закономірність. І листочок із дерева не впаде без її відома, і квітка не розквітне без її чародійств. Сила – силенна усяких див у природі, тільки потрібно навчитися слухати природу.От і маленькі Чечеліївські «капітошки» чудового дванадцятого дня від початку відкриття нашого табору, а саме 14 червня, подорожували екологічною стежкою «Звучить мелодія природи», де кожен зміг продемонструвати свої знання з екології, проявити  свою кмітливість і спостережливість.


На початку гри команди зібралися  у святково прикрашеній залі, де вони відгадали назву своєї команди та отримали маршрутні листи,  в яких вказані станції та послідовність їх проходження.                                             





Всі активно виконували завдання, менші учасники дослухалися до старших.По прибуттю на останню станцію - «Призова» маршрутні листи капітани віддали черговому по станції, голові журі, для підведення підсумків.
За  той час, що  команди проходили маршрут, шановне журі відвідало станцію «Польовий букет» та оцінило дизайнерські уміння вихованців загонів «Козачки» і «Пластунчики».












 

Немає коментарів:

Дописати коментар