понеділок, 12 червня 2017 р.

12.06 - День Казки

День Казки

Гарною традицією у пришкільному таборі відпочинку «Капітошка» стало щорічне проведення Дня казки. Згідно складеного плану роботи десятий день табірної зміни, 12.06. пройшов під назвою «День казки».
Цікаву ранкову зарядку з елементами музикотерапії щоранку проводить керівник з фізичного виховання Охват О.В. Ранкова зарядка дає  дітям заряд бадьорості та енергії на цілий день.
На лінійці начальник табору Спичка Н.В. ознайомила з путівкою дня в таборі. Вихователі в загонах повторили з дітьми правила поведінки в таборі та правила безпечного дозвілля та відпочинку.
Кухарі шкільної  їдальні щоразу готують смачнющі сніданки та обіди, які «заряджають» вихованців  енергією на цілий день.
 
Щодня в кожному загоні проводяться організаційні збори з наступним планом: повторення девізу, розучування загальнотабірного девізу, пісні та промовки. Після вирішення організаційних справ  було проведено виховний захід «Ми до тебе, казко, в гості завітали», який підготувала і проводила Вибрик Світлана Іванівна. Захід розпочався візитом улюблених казкових героїв, які принесли в’язку загадок, цікавих запитань.  Блискуче, неперевершено, фантастично показали свої вміння всі загони. До заходу кожен загін готувався заздалегідь: підбиралися казки для інсценізації на новий лад,  готувалися костюми, проводилися репетиції. Музичний керівник Трипадуш Микола Миколайович  підібрав під кожну казку музичне оформлення. Кожен загін підготував інсценізацію улюбленої української казки:


 






• "Пластунчики" представили казку "Коза-дереза".
• "Козачки" показали під новим кутом усім давно відому казку "Вовк і семеро козенят".

Перший загін вразив своєю артистичністю та незвичністю постановки казки. Кожен учасник бездоганно знав свою роль, демонструючи таланти.
Завершилося свято переглядом мультиплікаційного фільму "Івасик Телесик".
  Розвеселили табір і додали хорошого настрою дітям на весь день.  А який же День казки без вікторини? Найкращі знання казок показали наші вихованці під час вікторини З якої це казки.
Конкурс малюнків «Моя улюблена казка» - залучили до активної роботи всіх жителів табору, а там і призи , нагороди переможцям конкурсів.
Також діти добре повеселилися під час ігор на свіжому повітрі.

Це лише невеличка частинка з життя табору “Капітошка”, кожен день якого – це сюрприз, що залишає по собі найкращі спогади про літо.


Немає коментарів:

Дописати коментар